La campanya dels Bombers aconsegueix prop de 50  donacions de sang

Sense títolEls Bombers Voluntaris de Malgrat donaven el tret de sortida aquest dissabte passat a la campanya “els bombers t’acompanyen a donar sang”, en una jornada amenitzada amb diverses activitats amb les que es buscava encoratjar la donació de sang. En total, segons els mateixos Bombers, se n’han aconseguit 49,  menys de les que esperaven. Una possible causa és la inestabilitat meteorològica, però també apunten a altres actes simultanis a la campanya dels bombers. Tot i això, es mostren satisfets per les donacions aconseguides, una xifra que supera les de l’any passat.

Ho explica en Sergi Civit, bomber de Malgrat.

El dijous 13 d’abril es fa també una recollida de sang a Malgrat i aquest divendres a Tordera s’ha fet una marató on se n’han aconseguit  més de 250.Durant tot el dissabte els bombers van organitzar diverses activitats, com ara l’excarceració d’un vehicle accidentat.

També va comptar amb la participació d’escoltes i els Castellers de l’Alt Maresme.  La campanya de Malgrat ha donat el tret de sortida juntament amb Figueres, Castellar del Vallès i Terrassa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics