URGENT

Els pressupostos de la Generalitat recuperen les obres de la rotonda de Mas Reixac

Compartiu aquesta història
Rotonda a la N-II d'accés a Mas Reixac. Google Maps
Rotonda a la N-II d’accés a Mas Reixac. Google Maps

El document aprovat el passat 22 de març contempla diverses inversions al Maresme. Entre les actuacions previstes, a Palafolls es preveu la redacció del projecte i iniciar les obres d’ampliació de la rotonda de  Mas Reixac.

Segons l’Ajuntament es tracta d’una actuació que ja fa temps s’havia previst en els pressupostos i que ara s’hi ha tornat a incloure. L’actuació se centrarà en millorar la rotonda, fer-la més gran augmentant-la entre 20i 25 metres.

La intervenció del departament de territori i sostenibilitat a la rotonda d’accés de Mas Reixac a la N-II contempla iniciar les obres del giratori d’accés  a la urbanització. És una de la vintena d’esmenes presentades pel PSC i que es van acabar incloent dins els Pressupostos del 2017.

Respecte als altres municipis de l’Alt Maresme, també s’inclouen obres a la rotonda de la N-II que dóna accés a Tordera. Pel que fa a Pineda es va aprovar incloure el projecte integral de millora urbana i social del barri del Carme, la creació d’una rotonda d’accés a diversos barris. Respecte Malgrat, es preveu el projecte de l’ampliació del CAP de Malgrat per eliminar els barracons i a Calella millores a l’hospital.

El traspàs del CAP de salut de Palafolls a la Generalitat, una altra reclamació històrica, no s’inclou en els pressupostos de la Generalitat. Els socialistes al Maresme mantenen, però, la crítica cap a la falta de recursos per a escoles bressol o les llistes d’espera per a places residencials i de dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics