L’Ajuntament vol que Endesa doni explicacions pel tall de llum  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori palafollenc traslladarà les seves queixes per escrit a la companyia elèctrica Endesa sobre el tall que es va produir la nit del dissabte i que va durar més de 4 hores i mitja. L’incident, segons ha assegurat fonts de l’empesa, es va produir a les 00.04h per la tempesta. El tall va deixar sense llum a 1.100 clients fins que es va restablir la senyal a les 04.39. Part del barri de Sant Lluís es va quedar a les fosques , però, segons publica l’Ajuntament, la resta de la població també va notar microtalls per la tempesta.

El consistori demanarà explicacions per escrit a la companyia, ja que el municipi té un llarg historial en talls de llum. Consideren que el temps de reparació és excessiu. Són declaracions del regidor d’obres, Martí Victòria.

Al mes de setembre passat ja es va produir un tall de 4 hores i a l’octubre un altre de prop d’1 hora. L’Ajuntament “vol saber per què es va trigar tant a resoldre el problema elèctric” i el motiu pel qual les incidències afecten, majoritàriament, el barri de Sant Lluís.

Anteriorment, ja s’ha demanat solucions als problemes elèctrics de la zona.La causa d’aquesta última incidència, segons Endesa, és una autovàlvula que actua coma parallamps i que hauria provocat la desconnexió de la línia.

La companyia se’n renta les mans: manté que l’incident és casual i que respon a causes meteorològiques i fortuïtes. Assegura que no es poden prevenir i que, per tant, mantenen que no es tracta de reforçar o no la línia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics