Palafolls canvia el viatge a Poppi per Stegna  

Stegna. Marcin Burclaw
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La comissió d’agermanament ha recuperat per aquest any el viatge al poble de Polònia agermanat amb Palafolls, Stegna, un municipi d’uns 3.000 habitants situada a la riba del mar bàltic, al nord de Polònia.

El vincle entre els dos municipis es va oficialitzar el 2012, durant la Festa Major, però abans ja s’havien organitzat intercanvis culturals i turístics. El primer viatge es va fer fa 10 anys i durant un temps va conviure amb l’escapada de cap de setmana a Ax les Thermes i la sortida a Poppi, Itàlia.  Ho explica Jesús Machín, de la Comissió d’Agermanament.

Les inscripcions s’han obert avui i ja estan ocupades la meitat de les places. N’hi havia 40 de disponibles, ara només en queden 15. El viatge es preveu entre el 13 i el 21 de juliol. Es marxarà de Palafolls en un autocar fins l’aeroport de Girona i allà es viatjarà en avió fins a Polònia. Durant l’estada dels palafollencs a Stegna, la comisssió d’agermanament ha organitzat un programa amb tres dies d’estada al municipi i també visites a Varsòvia i Cracòvia.

Aquest any la comissió d’agermanaments torna a recuperar el viatge a Polònia, però se suprimeix el de Poppi que es feia anualment. Al gener una 50a de palafollencs van participar en el cap de setmana amb el municipi francès agermanat amb Palafolls, Ax Les Thermes. Ara hi ha 40 places, que es podrien ampliar fins a 50, però no més, ja que és el límit de l’autocar. Des de l’organització recomanen que els interessats s’hi inscriguin quan abans millor. El preu orientatiu són 450 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics