URGENT

Els legionaris preveuen venir a PLF el Dijous Sant

Compartiu aquesta història
Un moment de la processó amb els legionaris al fons (2016)
Un moment de la processó amb els legionaris al fons (2016)

La Germandat dels Antics Cavallers Legionaris tornaran a desfilar  en la processó de Setmana Santa organitzada per la Confraria de Sant Lluís i  Santa Maria. Així ho han confirmat fonts properes als exlegionaris, que tenen previst participar a l’acte del Dijous Sant, 13 d’abril, que es farà d’aquí dues setmanes a les 18.30h.

La Confraria diu que la decisió encara no està presa. Manté que el tema l’ha de votar la junta de l’entitat  i que serà dilluns quan es prendrà la decisió.

De fet, l’any passat, la Confraria ja havia anunciat al gener, dos mesos abans de Setmana Santa, que els exmilitars durien el seu Crist de la Bona Mort a la processó de Palafolls.

Enguany l’entitat encara no ha fet l’anunci a només dues setmanes i manté que encara no està decidit. Tot i això, les fonts consultades per aquesta emissora asseguren que els legionaris sí preveuen venir a Palafolls el Dijous Sant.

L’entitat, enguany, tenia previst traslladar la processó al centre del municipi, però la sol·licitud presentada al consistori només ha demanat autorització pel barri de Sant Lluís. Així, finalment la Confraria ha fet marxa enrere i un any més l’acte es tornaria a fer a Sant Lluís amb els exlegionaris.

L’any passat l’Ajuntament va prohibit la desfilada dels Antics Cavallers Legionaris. Finalment, però, van sortir al carrer tot i la restricció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics