Palafolls acollirà l’assemblea de PAHs de Catalunya

Concentració de membres de la PAH a Malgrat. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Concentració de membres de la PAH a Malgrat. RP
Concentració de membres de la PAH a Malgrat. RP

La trobada bimensual de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, PAH, de tot Catalunya es farà demà a l’edifici del Forroll de Palafolls.

La trobada començarà a les 10 del matí i durarà tot el dia. La previsió és que s’acabi a les 6 de la tarda. És una cita que reunirà a diferents PAHs d’arreu del país i on es debatrà sobre el funcionament intern de l’organització. La jornada és a porta tancada només pels membres de les plataformes. Són declaracions d’Emma Torres, portaveu de la PAH Blanes.

La PAH amfitriona serà la de Blanes, però que actua també a Palafolls i Malgrat. Al respecte, també es posarà sobre la taula les principals demandes de la plataforma als Ajuntaments. Tot i que són conscients que hi ha aspectes que s’escapen de les mans de les administracions locals, Torres apunta que la principal necessitat de la zona és un parc de lloguer social.

La trobada de demà es parlarà també de les clàusules sòl i de futures actuacions contra entitats bancàries. Al respecte, no s’ha fet públic cap detall. L’Assemblea bimensual de les PAHs es fa cada vegada a un municipi diferent. La del dissabte, Palafolls en serà la vila amfitriona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics