URGENT

Blanes millorarà la zona s’Auguer amb un crèdit de 2 milions

Compartiu aquesta història
Un carrer del barri s'Auguer de Blanes
Un carrer del barri s’Auguer de Blanes

L’Ajuntament de Blanes, segons publica El Punt, demanarà un crèdit de 2 milions d’euros que s’invertiran a S’Auguer i sa Massaneda. Forma part del pla de barris, ja s’han començat els tràmits per redactar el projecte i es preveu millorar el clavegueram, s’arreglaran alguns carrers del barri i es preveuen ajudes pels immobles que vulguin arreglar les façanes.

Segons la regidora d’Urbanisme, citada pel mitjà, caldrà aprovar una nova ordenança. L’anunci de millores va ser ben rebut al ple però diversos grups municipals es van mostrar crítics amb el deute que generarà el crèdit de 2 milions d’euros.

La ciutat a més preveu demanar-ne un altre de 16 milions per pagar la ciutat esportiva després de la dissolució del consorci de la Costa Brava Sud i de la que la Generalitat en formava part.

Al desembre l’Ajuntament va aprovar un pla econòmic i financer de 20 milions, dels quals 16 es destinaran al recinte esportiu.

En la sessió s’ha modificat el ROM i s’han aprovat mocions presentades per ICV i Batega per Blanes. La primera fa referència a propostes per celebrar el 86è aniversari de la República Catalana.

La moció de la república l’han recolzat 20 vots de tots els grups polítics, llevat del PP, que ha votat en contra. Per últim, la proposta d’acord per fer un estudi que contempli la diagnosi i estat actual dels camins de ronda de Blanes ha prosperat de nou amb l’únic vot en contra del PP.

s'Auguer i Sa Massaneda. Gencat
s’Auguer i Sa Massaneda. Gencat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics