ERC de Malgrat reclamarà el desdoblament de l’A-2

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els republicans de Malgrat de Mar presentaran al ple de demà una moció a favor del desdoblament de l’autovia A-2 entre Maçanet i Tordera.  Es tracta d’una moció que ERC vol presentar a tots els municipis afectats per les obres amb la que es vol recuperar el desdoblament en aquest tram.

Volen instar al Ministeri de Foment a recuperar les obres d’un projecte que es van iniciar i paralitzar. La moció es va presentar a principis de març en un acte a Maçanet de la Selva i ara passarà pel ple de Malgrat de Mar de demà.

Entre els altres 10 punts a l’ordre del dia també es tractarà una moció del PSC i PP referent a la creació d’una pista polivalent per les entitats esportives i culturals i també proposaran la renovació integral de la plaça de la família Maristany.

S’aprovarà la pròrroga dels convenis de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Malgrat sobre el programa de mediació per al lloguer social. Es renovaran els membres del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació i també es preveu que es doni llum verda a la Fundació Aspronis perquè continuï utilitzant les finques de Can Patalina.

El ple serà demà a les 7 del vespre  a l’Ajuntament de Malgrat i es tancarà amb un torn de precs i preguntes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics