Bermán es manifesta al costat dels legionaris a Barcelona

Manifestació a Barcelona amb la pancarta "Libres para mostrar nuestra fe" amb Óscar Bermán.
Manifestació a Barcelona amb la pancarta "Libres para mostrar nuestra fe" amb Óscar Bermán.
Manifestació a Barcelona amb la pancarta “Libres para mostrar nuestra fe” amb Óscar Bermán (segon de dreta a esquerra).

L’antic regidor del PP, Óscar Bermán, i ara no adscrit, ha participat  a la manifestació d’aquest dissabte al costat de legionaris, un dels seus líders, Jesús Cañadas,el polèmic mossèn de l’Hospitalet, Custodio Ballester, i membres de la Falange, segons publica El País,

El recorregut l’encapçalava la mateixa pancarta que van exhibir a la processó de l’any passat a Palafolls amb el lema “Libres para mostrar nuestra fe”, dut per Óscar Bermán.

La manifestació la van convocar a la plaça de la Catedral de Barcelona i després d’entonar l’himne de la legió i l’himne nacional, es va iniciar la petita manifestació fins la plaça Sant Jaume, davant l’Ajuntament i la Generalitat.

Enguany els legionaris només han participat a la processó de Palafolls, no van desfilar per l’Hospitalet però s’ha fet la manifestació d’aquest dissabte amb el Crist de la Bona Mort.

La concentració ha defensat la unitat d’Espanya i demanava la fi del que anomenaven “cristianofobia”.

Durant la marxa, segons publica El País, hi ha hagut crits de visca Espanya, la legió, insults a Ada Colau i fins i tot s’ha arribat a veure algun braç alçat fent la salutació feixista, que la mateixa seguretat de l’organització han contingut.

La marxa era “contra la cristianofobia, per la llibertat d’expressió i la unitat nacional”

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics