URGENT

El premi local de Malgrat en treballs de recerca queda desert  

Compartiu aquesta història

 

Entrega dels XIII premis de treballs de recerca. Aj. Malgrat
Entrega dels XIII premis de treballs de recerca. Aj. Malgrat

L’entrega de premis es va realitzar aquest dilluns a la tarda i va premiar 8 treballs: amb 4 finalistes i 4 guanyadors. En aquesta edició no hi havia cap treball que hagués agafat Malgrat de Mar com a temàtica, pel que ha quedat desert. La temàtica dels premis ha sigut variada: ciència, art, matemàtiques i societat.

Enguany s’han repartit 1300 euros en premis. Cada guardó està dotat amb 300 euros, l’Ajuntament de Malgrat n’assumeix 2, i els altres 2restants se’n fa càrrec l’AMPA de l’Institut Ramon Turró i de l’Escola Vedruna. Aquest any, els 4 finalistes han rebut un val de 25 euros per utilitzar en establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Malgrat.

Els Premis Treballs de Recerca van néixer fa 14 anys amb l’objectiu de premiar i donar visibilitat a la tasca dels alumnes de Batxillerat dels centres educatius de Malgrat de Mar, i alhora reconèixer l’esforç, la feina ben feta i l’excel·lència acadèmica. En la categoria local hi  participen treballs que fomenten l’estudi i el coneixement del poble, enguany, però, ha quedat desert.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics