La Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes registre un bon ritme de vendes  

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

5a Fira de Vehicles d'Ocasió de Blanes. Aj. Blanes
5a Fira de Vehicles d’Ocasió de Blanes. Aj. Blanes

En els dos dies i mig que ha durat l’esdeveniment s’han venut entre 25 i 30 vehicles i es calcula que en els propers dies s’arribarà a la 40ena de transaccions, pendents de tancar-se algunts tractes oberts. La 5a Fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes s’ha allotjat a la ciutat del 2 al 4 de juny i ha estat valorada postiivament pels expostiors.

Respecte el canvi de la data de celebració, que perseguia atraure encara més visitants que durant els primers quatre anys, el balanç també ha estat bo. Els representants dels concessionaris han percebut una major presència de públic sobretot a la tarda del dissabte  i durant el diumenge.

Durant els quatre primers anys, s’havia estat celebrant durant la segona quinzena de setembre, i ara s’ha volgut aprofitar l’inici del bon temps.

El més probable és que l’any vinent la 6a Fira del Vehicles d’Ocasió continuï en aquesta mateixa línia i es torni a celebrar pels volts de finals de maig o principis de juny.

Tot aquest seguit de valoracions fan preveure que la Fira del Vehicle d’Ocasió torni a Blanes l’any 2018, segons l’Ajuntament. Actualment aquest sector està travessant un bon moment. Segons dades de l’Institut d’Estudis d’Automoció (IDEA), les vendes de vehicles d’ocasió a l’estat espanyol han pujat fins al 30’7% durant el primer trimestre de 2017.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics