URGENT

La consulta de l’àrea comercial de Malgrat ja té data i pregunta

Compartiu aquesta història

consulta“Estàs d’acord que l’Ajuntament de Malgrat de Mar modifiqui el planejament del sector Escultor Clarà per al desenvolupament i ús comercial de la zona?”. És la pregunta que farà l’Ajuntament de Malgrat en la consulta popular no vinculant per sondejar la posició dels ciutadans en relació a la construcció d’un futur complex comercial. Es farà el proper mes de juliol en tres dies, de dijous a dissabte: el 20, 21 i 22.

Les persones amb dret a participar a la consulta són les major de 16 anys inscrites al padró municipal d’habitants de Malgrat de Mar.

La consulta no és vinculant, però el govern municipal s’ha compromès “a acceptar-ne el resultat”.

L’espai reuniria establiments d’alimentació, restaurants, una benzinera i un Decathlon a la zona d’Escultor Clarà, on s’hi havia projectat l’Àrea Residencial Estratègica (ARE), que preveia construir 525 habitatges el 2009, però que no es va arribar mai a desenvolupar i es va quedar en un projecte sobre el paper.

La inversió de l’àrea comercial seria de fons privat al voltant de 18 milions. Per poder-lo executar cal una modificació del planejament. El consistori malgratenc invertirà en la consulta 5.000 euros que s’invertiran en la compra de material relacionat amb la comunicació institucional i la impressió de les butlletes per a la consulta popular.

La votació coincideix en ple estiu, pel que s’ha decidit dividir-ho en 3 dies per facilitar la participació dels malgratencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics