La consulta de l’àrea comercial de Malgrat ja té data i pregunta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

consulta“Estàs d’acord que l’Ajuntament de Malgrat de Mar modifiqui el planejament del sector Escultor Clarà per al desenvolupament i ús comercial de la zona?”. És la pregunta que farà l’Ajuntament de Malgrat en la consulta popular no vinculant per sondejar la posició dels ciutadans en relació a la construcció d’un futur complex comercial. Es farà el proper mes de juliol en tres dies, de dijous a dissabte: el 20, 21 i 22.

Les persones amb dret a participar a la consulta són les major de 16 anys inscrites al padró municipal d’habitants de Malgrat de Mar.

La consulta no és vinculant, però el govern municipal s’ha compromès “a acceptar-ne el resultat”.

L’espai reuniria establiments d’alimentació, restaurants, una benzinera i un Decathlon a la zona d’Escultor Clarà, on s’hi havia projectat l’Àrea Residencial Estratègica (ARE), que preveia construir 525 habitatges el 2009, però que no es va arribar mai a desenvolupar i es va quedar en un projecte sobre el paper.

La inversió de l’àrea comercial seria de fons privat al voltant de 18 milions. Per poder-lo executar cal una modificació del planejament. El consistori malgratenc invertirà en la consulta 5.000 euros que s’invertiran en la compra de material relacionat amb la comunicació institucional i la impressió de les butlletes per a la consulta popular.

La votació coincideix en ple estiu, pel que s’ha decidit dividir-ho en 3 dies per facilitar la participació dels malgratencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics