El govern local vol connectar dos carrers a la cruïlla d’entrada a PLF

Vista des del carrer Lluís Companys. Google Maps
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Vista des del carrer Lluís Companys. Google Maps
Vista des del carrer Lluís Companys. Google Maps

El consistori palafollenc ha demanat diversos estudis a experts sobre la mobilitat de Palafolls que hauran de marcar les actuacions al municipi.

Un dels projectes encarregats se centra en la zona dels semàfors d’entrada al nucli urbà. La intenció de l’Ajuntament és connectar el carrer Lluís Companys –el del sector industrial de Mas Pedrer- amb Ramón Turró. Actualment, els vehicles que provenen del carrer President Companys estan obligats a girar a la dreta un cop arriben a la cruïlla d’entrada al municipi. Si el que es vol és enllaçar amb el carrer Ramón Turró s’ha de voltar la zona dels semàfors.

L’actuació tindrà un cost de 56 mil euros, que s’han redistribuït: del capítol de manteniment a inversió.

També s’ha encarregat un estudi sobre l’estat de l’asfaltat dels carrers del centre. A més, hi ha pendent per aquesta tardor les obres del carrer Folch i Torres, que  anirien acompanyades de la millora del paviment del carrer Verge Maria de Sant Lluís i Anselm Clavé. Són declaracions de Josep Rueda, regidor d’urbanisme.

Des de l’Ajuntament es parla de pacificació de carrers. Les actuacions han de permetre, segons Rueda, d’una banda millorar la compatibilitat entre vianants i vehicles i d’una altra reformar la pavimentació.

Fa temps que es parla de l’asfaltat de la Riera de la Burgada i de l’Avinguda Costa Brava, que es troben en molt mal estat. Són dos dels carrers d’entrada i sortida a Palafolls i, per tant, suporten un important volum de trànsit diari. La previsió inicial era realitzar l’asfaltat amb les ajudes del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) del 2016 i 2017.

Recorregut actual per enllaçar el carrer Lluís Companys amb Ramon Turró
Recorregut actual per enllaçar el carrer Lluís Companys amb Ramon Turró

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics