URGENT

L’alcalde de Blanes votarà l’1-O “malgrat que li costi el carnet” de partit

Compartiu aquesta història
L'alcalde de Blanes Miquel Lupiáñz (esquerra) en un dels plens de l'Ajuntament. El Punt Avui/ Quim Puig
L’alcalde de Blanes Miquel Lupiáñz (esquerra) en un dels plens de l’Ajuntament. El Punt Avui/ Quim Puig

Les declaracions les recull el digital El Nacional. El batlle de Blanes, el socialista Miquel Lupiáñez, ha assegurat que té intenció de votar en el referèndum de l’1 d’octubre. Diu que ja va votar el 9-N i que també ho farà en la propera votació: “Encara que em costi el carnet y malgrat el que pugui dir el partit, a nivell personal, aniré a votar”, ha dit Lupiáñez al mitjà.

El PSC ha enviat les directives del seu partit sobre el referèndum on s’hi recull el posicionament que han de tenir els polítics socialistes al respecte i es ratifica que no han de participar en la convocatòria.  A l’argumentari enviat per escrit als seus alcaldes i regidors se’ls demana que no col·laborin en el referèndum

L’alcalde blanenc defensa que votar “és un exercici democràtic” i el partit a nivell local es mostra partidari que es faci la votació.

Respecte les possibles denúncies que se’n poden desprendre per l’obertura dels col·legis electorals, l’Ajuntament diu que la policia aixecarà atestat, es comunicarà al secretari del consistori i aquest elaborar el preceptiu dictamen i informarà l’alcalde.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics