Incivisme a la passera: creuen en cavall i vehicles motoritzats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Un dels plafons en mal estat de la passera. RP
Un dels plafons en mal estat de la passera. RP

El pont que connecta el barri de Sant Lluís amb el centre està pensat per passar-hi a peu, però segons explica l’Ajuntament s’han detectat alguns casos en què s’hi arriba a creuar en cavall o fins i tot en vehicle.

L’ús i l’exposició del pont a la climatologia han malmès part del paviment, però al desgast per la utilització cal sumar-hi també l’incivisme d’alguns dels usuaris. Tot plegat ha provocat alguns forats en els plafons. Anteriorment s’han realitzat tasques de manteniment com ara la substitució de plafons malmesos per la humitat, però per la regidoria d’urbanisme alerta que la majoria de destrosses són provocades per actituds vandàliques. Són declaracions de Josep Rueda, regidor d’urbanisme.

Amb la instal·lació de càmeres de vigilància s’espera reduir l’incivisme per enxampar els vàndals. També es preveu posar-hi una nova pavimentació per aïllar la fusta de la passera.

Alguns dels forats del pont són ocasionats, segons l’Ajuntament, per alguns dels usuaris que es dediquen a aixecar el plafó i malmetre el paviment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics