L’Ironman de Calella s’avança per no coincidir amb el referèndum

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’esdeveniment esportiu estava previst pel proper 1 d’octubre, però per evitar que el triatló internacional coincidís amb el referèndum per la independència l’organització l’ha avançat un dia. Segons publica Ràdio Calella, finalment es disputarà el dissabte 30 de setembre després d’una reunió de l’empresa organitzadora.

Ara s’haurà d’adaptar el dispositiu al dissabte. L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, considera que la coincidència era inviable. Així, totes les parts haurien acordat col·laborar per facilitar que l’Ironman s’avanci al dissabte.

Defensen que hi ha temps suficient d’avisar els esportistes de la modificació, tres mesos abans de la competició. De fet, ja s’hauria comunicat als participants el canvi de data. Es defensa que hi ha temps suficient de reacció i que la participació no es veurà afectada. Al tractar-se de 24 hores Candini no creu que hi hagi complicacions, els esportistes se solen desplaçar al lloc de la competició uns dies abans per conèixer el terreny.

L’Ajuntament de Calella i l’ironman han signat un conveni que els uneix en el triatló fins el 2019. L’ironmant és una de les competicions esportives més exigents, on es combinen 3,8 km de natació, 180 de ciclisme i 42km de cursa  a peu, una marató sencera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics