Els Maduixots estrenen temporada de Festes Majors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Castellers de l’Alt Maresme inicien avui diumenge  23 de juliol la seva temporada de Festes Majors a Blanes. L’estrena es fa a casa, ja que la colla la formen 7 pobles de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, entre ells Blanes. La temporada de festes majors comença avui però s’allargarà fins el 23 de setembre amb la festa de Calella.

Els Maduixots podrien aprofitar la Festa Major de Blanes per fer “un pas endavant” en forma de castells de 7 i mig, tal com han anunciat en un vídeo fet públic  través de les seves xarxes socials.

Les activitats de la colla a la ciutat veïna en motiu de la Festa van començar el divendres amb un assaig obert al passeig de Dintre on es va fer l’entrega de camises als nous castellers de la colla.

L’espectacle començarà avui a les 6 de la tarda a la Plaça Espanya amb un concert dels grallers i timbalers de la colla. A continuació es farà una cercavila fins la plaça de la Verge Maria, on tindrà lloc l’actuació castellera amb la companyia dels Tirallongues de Manresa i els Picapolls de la Gavarresa a les 7 del vespre.

Dimecres 26, el dia de la festivitat de Santa Anna, patrona de la vila de Blanes, tindrà lloc la novetat d’aquesta Festa Major. Els Maduixots provaran per primera vegada fer pujar escales el seu pilar caminat, en concret, les escales de l’església de Santa Maria, a 2/4 de 9 del vespre. Per preparar aquest nou repte, els Maduixots han comptat amb l’ajuda tècnica dels seus padrins, els Marrecs de Salt, en els últims assajos.

Blanes és el primer dels 7 municipis on els Maduixots faran parada per la festa major. El seguirà Santa Susanna, Malgrat, Tordera, Pineda, Palafolls i Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics