El CD Palafolls comença la pretemporada renovat

Imatge del partit. CD Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El club de futbol del municipi inicia aquest dimarts 1 d’agost el primer dels entrenaments per preparar-se de cara a la temporada vinent que començarà el setembre. L’equip enceta una nova època amb un rentat de cara i amb noves incorporacions, després que marxessin més de la meitat dels jugadors i l’entrenador José Cáceres.

El club es va afanyar a fitxar. Hi ha un gran volum de noves incorporacions, pel que durant els entrenaments de pretemporada s’haurà de treballar per aconseguir la unió i coordinació que es tenia abans amb els antics jugadors. Des de la Junta del Directiva, Clara Hidalga, ha remarcat que la voluntat continua essent la de fer créixer el Club.

Des d’avui i durant les properes 5 setmanes l’equip treballarà per aconseguir la cohesió i coordinació que es tenia amb els antics jugadors. Precisament, per aconseguir-ho s’ha planificat un stage entre tots els jugadors, un dia conjunt amb tot l’equip.

La marxa de gran part de la plantilla ha sigut una forta patacada pel club i també pels que s’han quedat. Són declaracions del jugador del primer equip, Víctor Carrasco.

El primer amistós de pretemporada serà el dissabte vinent al Palastàdium contra el Mataró. En el calendari d’amistosos, el dilluns 14 es desplaçaran a Malgrat, el dissabte 19 d’agost es quedaran a casa per jugar contra l’Arbúcies, el dissabte següent serà l’Anglès qui vindrà al Palastàdium, el diumenge el Palafolls jugarà amb el Canet i el dissabte previ al començament de la lliga l’amistós serà amb el Marca de l’Ham.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics