Malgrat redueix a la meitat els dies de Festa Major però inclou més barris

Cartell de Festa Major de Malgrat de Mar
Cartell de Festa Major de Malgrat de Mar
Cartell de Festa Major de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar amplia els espais on es faran les activitats de la festa major d’estiu. Aquest Sant Roc 2017, s’ha programat diversos actes en barris ubicats a les zones nord i sud del municipi. Des de la regidoria de Cultura s’ha subratllat que no es traslladaran activitats sinó que se’n faran de noves.

Segons Paco Márquez, regidor de Cultura, “volem que tots els barris gaudeixin de la festa major i que els actes no es concentrin només al centre, tal i com ha succeït fins ara”. La iniciativa, segons el regidor, s’ha tirat endavant pensant, sobretot, en els infants. “Tots els malgratencs i malgratenques paguen impostos per igual i tots han de rebre activitats per igual”, ha afegit.

Tot just aquest dilluns s’ha presentat públicament el programa i el cartell de la festa major de Sant Roc 2017. El seu disseny se centra en les banderoles, una ornamentació típica de les festes populars. De banderoles se’n penjaran fins a 11 quilòmetres en carrers i places de Malgrat de Mar, serviran per guarnir els espais on s’hi han de realitzar les activitats.

La festa major de Sant Roc 2017 se celebrarà entre els dies 10 i 16 d’agost i compta amb un pressupost aproximat de 100.000 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics