La Festa Major, pendent de la pluja  

Davant la previsió meteorològica que anuncia pluja pels propers dies, i posant en perill els actes de Festa Major, l’Ajuntament es cura en salut i ja ha reubicat els concerts i balls de nit amb orquestra programats a la pista exterior del Palauet. Tant si plou com si no, el ball del divendres, dissabte i diumenge es trasllada a l’interior del poliesportiu. El pregó de demà dijous també està pendent del temps i si plogués, es reprogramaria al Palauet.

Pel que fa a la resta de concerts, el del Guaita, que compta amb l’actuació de La Folie a la Glorieta del Dr. Torner, s’aixoplugaria dins l’antic edifici de la llar d’infants i del CAP. Respecte les barraques de l’Alter Festa de la Plaça de Poppi, de moment no hi ha alternativa en cas de pluja intensa. Els músics estaran coberts amb un tendal, però el públic no.Sense títol

Les altres activitats com la diada castellera, les sardanes, la fira d’artesania i els sopars a la fresca estaran subjectes a la pluja. En qualsevol dels casos, caldrà està atent a les xarxes socials de l’Ajuntament de Palafolls. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la previsió de pluja a Palafolls per dijous i divendres és baixa, mentre que el dissabte i el diumenge creixen les probabilitats de precipitació. Tot i això, els núvols seran generalitzats.

La inestabilitat meteorològica sol ser una constant a la Festa Major de Palafolls. Fa dos anys també es preveia una celebració passada per aigua, però al final la pluja va acabar respectant els actes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics