URGENT

El Club Patí organitza, aquest diumenge, la primera edició del Trofeu Castell de PLF

Compartiu aquesta història
El primer Trofeu Castell de PLF se celebra aquest diumenge al Palauet - (vade.cat)
El primer Trofeu Castell de PLF se celebra aquest diumenge al Palauet – (vade.cat)

El Palauet acull, aquest diumenge, un esdeveniment esportiu que tot just acaba de néixer.

Es tracta del primer Trofeu Castell de PLF, una competició de patinatge sobre rodes organitzada pel Club Patí del municipi, i que se celebrarà al llarg de tota la jornada.

El trofeu és una iniciativa que sorgeix de la bona predisposició que han tingut les patinadores del club a l’hora de participar en competicions i tornejos d’altres localitats, i que aquest diumenge es convertiran en convidades del trofeu.

Així, per aquesta primera edició del trofeu Castell de PLF s’han convidat a 7 clubs diferents, entre els que s’hi troben el Club Valldemia de Mataró, el Laietà, també de Mataró, el d’Argentona, el de Sant Iscle, el de Tordera i el de l’Alt Maresme, que agrupa Pineda i Calella.

En total, el trofeu acollirà al Palauet a 157 patinadors, corresponents a 16 categories diferents.

La intenció d’aquest trofeu de nova creació és donar valor a la feina feta durant tot el curs, i a la vegada fer prevaldre l’esforç i la dedicació i entrenar de cara als exàmens de la Federació.

El Club Patí PLD es compon de 30 membres, que es reparteixen en diverses categories, des de la promoció amb nenes que s’acaben d’iniciar en la pràctica d’aquest esport, fins a la categoria de competició, on justament aquest any debuta una de les patinadores del club.

El primer Trofeu Castell de PLF es duu a terme al Palauet al llarg de tota la jornada d’aquest diumenge, des de les 9 del matí i fins a les 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics