Empat de l’Amateur A del C.D. PLF i quarta victòria consecutiva del B, que es manté imparable

cd palafolls futbol esportsLa cara i la creu dels resultats pel C.D. PLF va tornar a il·lustrar la jornada futbolística de l’amateur A i B d’aquest passat cap de setmana.

L’amateur A no va aconseguir sortir de la mala dinàmica que ja fa jornades que dura, i només va treure un empat a 1 contra el Caldes, ahir diumenge.

Els de Lluís López, que jugaven fora de casa, van començar perdent, amb un gol que el Caldes va aconseguir marcar just abans d’anar al descans, al minut 44.

El PLF, però, va saber neutralitzar el marcador del partit i, al minut 76, Jaume Parera aconseguia l’empat a 1, que tot i que donaria un punt a l’equip, no és suficient per escalar en la classificació de la lliga.

De fet, l’amateur A és ara mateix l’últim classificat, amb 9 punts, un menys que el Caldes, el seu rival d’aquest cap de setmana.

L’altra cara de la moneda la va protagonitzar l’amateur B, que va encadenar la quarta victòria consecutiva, aquest cop al Palastàdium Lluís Moner i contra el Futbol Club Vilobí. Els de David Gascons van saber controlar el partit, i van avançar-se amb un gol de Daniel Gutiérrez al minut 21, amb un 1 a 0 que van mantenir fins al descans.

Ja a la segona part, Raul Amorós va aconseguir augmentar la diferència amb el rival, i va marcar el 2 a 0 al minut 68, amb un resultat que ja seria el definitiu.

Amb el resultat de dissabte, l’amateur B aconsegueix situar-se tercer de la classificació del grup 28 de Quarta Catalana, empatat a punts amb el Vilablareix Futbol Club, que és segon, i a només 3 punts del Tossa, que lidera la taula.