URGENT

Comença “Bufa la bombolla!”, una campanya per difondre les immunodeficiències primàries

Compartiu aquesta història
La campanya "Bufa la bombolla!" té per objectiu ajudar en la difusió i investigació de les immunodeficiències primàries - (bufalabombolla.org)
La campanya “Bufa la bombolla!” té per objectiu ajudar en la difusió i investigació de les immunodeficiències primàries –
(bufalabombolla.org)

Aquests dies es comença a impulsar des de Malgrat de Mar la campanya “Bufa la bombolla!”, que vol col·laborar amb la Barcelona PID Foundation, una fundació que treballa per la difusió, la recerca i la investigació de les immunodeficiències primàries.

La campanya sorgeix del cas de la Martina, una nena de 7 anys de Malgrat de Mar a qui se li va diagnosticar una immunodeficiència quan tenia 4 anys i que es va haver de sotmetre a un transplantament del moll de l’os.

Dos anys i mig després, la Martina encara pateix les conseqüències del transplantament i de la malaltia, ja que els seu sistema immunològic no funciona amb normalitat i, degut a aquest fet, ha de viure protegida de contagis i possibles infeccions. Això fa que no pugui anar a l’escola, anar amb transport públic o estar-se a llocs on hi hagi molta gent. Aquest aïllament és el que fa que es conegui als nens i nenes afectats per aquestes malalties com a “nens bombolla”.

La campanya “Bufa la bombolla” té per objectiu la difusió d’aquestes immunodeficiències, així com també col·laborar amb la investigació i la recerca. La iniciativa vol recaptar diners a través de la venda de pots de bombolles, que es poden adquirir amb un donatiu de 2 euros la unitat, que aniran íntegrament destinats a la fundació.

Per tal de participar-hi, i per a més informació, es pot contactar a través del correu electrònic hola@bufalabombolla.org.

Els pares de la Martina, la Núria i en Pep, informen que la campanya es troba ara mateix en una fase inicial, orientada a amics, familiars i associacions de Malgrat de Mar, però volen que arribi al màxim de difusió i projecció a través de la fundació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics