URGENT

El polígon d’en Puigvert tindrà un nou aparcament reservat als camions

Compartiu aquesta història
El nou pàrquing ha de permetre la millora de la mobilitat del polígon - (Ajuntament de PLF)
El nou pàrquing ha de permetre la millora de la mobilitat del polígon – (Ajuntament de PLF)

Segons ha anunciat l’Ajuntament de PLF, el polígon d’en Puigvert tindrà un nou espai d’aparcament, situat a la part nord, al Pla de la Tordera.

La necessitat, segons assegura el consistori, sorgeix de l’ordenació del trànsit de mercaderies de la zona, la pernoctació dels vehicles i la millora de la mobilitat del polígon, en una zona que compta amb un alta activitat diària degut a la presència de grans indústries com Bershka o Inditex.

Ho ha explicat a aquesta emissora el regidor de l’Àrea de Territori, Josep Rueda.

Precisament, els moviments industrials i logístics de les empreses que operen a la zona i que hi tenen les fàbriques han fet necessària la creació d’aquest nou pàrquing. L’espai ha de servir per reordenar el sector, i de pas donar sortida a la problemàtica acumulació de camions al polígon, que aparquen de manera irregular en tota la zona, i on s’acaba acumulant molta brutícia als voltants.

Segons ha informat al consistori, la concessió dels terrenys destinats al nou aparcament, de titularitat pública, ha estat per l’empresa de transports internacional Marcotran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics