URGENT

Es declaren dos incendis a domicilis de PLF aquesta passada nit

Compartiu aquesta història

bombersLa nit d’ahir dimarts va deixar dos incendis en habitatges de PLF, que sortosament no van tenir conseqüències majors i no van deixar cap ferit.

Segons han informat fonts de la Policia local a aquesta emissora, quan passaven 5 minuts de dos quarts de 10 de la nit el telèfon d’emergències 112 va avisar als agents del cos que s’havien produït dos incendis en habitatges. Un d’ells, a la xemeneia d’un immoble del carrer Sol Roig, i l’altre al carrer Ramon Turró.

A l’incendi del carrer Sol Roig hi van treballar 3 dotacions de Bombers i una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques, juntament amb els agents de la Policia local que van desplaçar-s’hi. A l’altre incendi del carrer Ramon Turró, hi van intervenir una dotació dels Mossos d’Esquadra juntament amb el servei de Bombers i els agents de la Policia local.

Malgrat que el servei va finalitzar a 3 quarts d’11 de la nit, passada la mitjanit el foc del carrer Sol Roig va revifar, requerint la intervenció del cos de Bombers. Els agents de la Policia local de PLF van mantenir tallat l’accés al carrer Sol Roig fins que els Bombers van acabar amb les tasques d’extinció de la revifada, que segons han informat va ser de caràcter lleu.

A banda dels dos incendis, ahir dimarts també va produir-se un fuita de gas al forn de pa situat al carrer Major. L’incident va produir-se pels volts de les dues del migdia, i hi van intervenir agents del cos de Policia, donant per finalitzat el servei pocs minuts després i avisant el servei d’avaries del gas per tal de poder arreglar posteriorment la incidència.

En època d’hivern, i amb la posada en marxa de les llars de foc, des del cos de Bombers sempre es fan diverses recomanacions de cara al manteniment i ús de les xemeneies. Per una banda, és important comprovar, netejar i escurar els conductes, per tal de recuperar el sutge que queda acumulat i que podria provocar incendis o danys en els conductes, a la vegada que també s’ha de tenir en compte que la xemeneia no tingui cap forat per tal d’evitar que s’escapi el fum.

Si la llar de foc porta molt de temps sense ser encesa també és important revisar-la a fons i que ho faci personal especialitzat, i s’ha de ser cautelós a l’hora d’encendre el foc. Entre d’altres consells de seguretat, el foc s’ha d’encendre sense massa llenya, i evitant la crema de líquids inflamables, fusta verda o amb resina o també fustes tractades, que en aquest cas podrien desprendre productes tòxics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics