URGENT

L’Ajuntament obre una bústia de suggeriments per la reforma del carrer Folch i Torres

Compartiu aquesta història
Plaça de la Fesola i Carrer Folch i Torres - (RP)
Plaça de la Fesola i Carrer Folch i Torres – (RP)

El consistori ha obert una bústia virtual de suggeriments per tal que els veïns del carrer Folch i Torres opinin sobre el projecte de remodelació d’aquesta via.

El projecte té per objectiu la renovació i millora del carrer, que de fet ja està urbanitzat, però que segons el consistori té trams que acaben essent un cul de sac; en concret, el tram del carrer comprès entre el carrer Sant Lluís i el carrer Sant Miquel, que l’ajuntament considera  un espai sense continuïtat.

Els altres trams del carrer, com el que va des del carrer Sant Miquel fins a l’Avinguda de Mar, presenten irregularitats diverses en el ferm i a les voreres, per la qual cosa també s’inclouen en la reforma.

L’actuació, doncs, preveu fer canvis visualment importants, com són la reurbanització i millora del ferm i paviment del carrer, la incorporació de nou arbrat i vegetació, nou mobiliari urbà i també una senyalització renovada, entre d’altres actuacions.

Des d’ahir dijous, l’Ajuntament de PLF ha posat a disposició dels veïns del carrer Folch i Torres una bústia de suggeriments al web municipal, per tal de recollir la visió i opinions dels residents al carrer objecte de la reforma.

Tot i així, la bústia està oberta a la participació de qualsevol ciutadà de PLF, encara que preferentment està pensada pels veïns del mateix carrer.

Segons informa el consistori, la bústia “vol ser un canal de comunicació amb el consistori amb la voluntat de comptar amb la col·laboració del ciutadà en els projectes amb un important impacte en el nostre municipi”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics