URGENT

PLF torna a acollir al Forroll una assemblea de les PAH’s d’arreu de Catalunya

Compartiu aquesta història
PAH's d'arreu de Catalunya es reuneixen demà dissabte al Forroll - (PAH Maresme)
PAH’s d’arreu de Catalunya es reuneixen demà dissabte al Forroll – (PAH Maresme Nord)

Demà dissabte a les 10 del matí s’inicia al Forroll una assembla que reunirà a més d’una trentena de Plataformes d’Afectats per la Hipoteca.

La reunió s’emmarca dins de les trobades bimensuals que s’organitzen des de la plataforma, i que serveix per continuar amb l’acció de lluita pel dret a l’habitatge que defensa la PAH.

Emma Torres, membre de la PAH de Blanes, ha explicat a aquesta emissora què tenen previst treballar de cara a la trobada de demà dissabte.

En el marc de l’acció de la PAH, Torres ha explicat també que actualment la llei de pobresa energètica ajuda a la lluita contra les situacions de vulnerabilitat que es presenten, especialment durant aquesta època de més fred. Malgrat tot, Torres ha destacat que falta molta feina per fer i que sobretot és imprescindible la voluntat política.

La trobada de demà dissabte al nostre municipi arrenca a les 10 del matí al Forroll, i hi seran presents al voltant d’unes 35 plataformes d’arreu de Catalunya. Es farà una pausa a les 12 del migdia, per continuar fins a l’hora de dinar. Després de l’àpat, que es farà al mateix Forroll, l’assemblea continuarà al llarg de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics