URGENT

Aquest dilluns comencen les obres de reasfaltat de diversos carrers de Malgrat

Compartiu aquesta història
Un dels carrers de Malgrat que seran reasfaltats - Foto: Google Maps
Un dels carrers de Malgrat que seran reasfaltats – Foto: Google Maps

Segons ha informat l’Ajuntament de Malgrat de Mar, dilluns comencen les obres de  reasfaltatge de diversos carrers del municipi.

En concret les obres s’iniciaran a l’avinguda de Tarragona i tenen previst allargar-se fins el proper 22 de desembre, un data que es contempla sempre i quan les coindicions meteorològiques no ho impedeixin.

Són molts els carrers del muncipi que seran reasfaltats, i de fet es comptabilitzen un total de més de 34 Mil 200 metres quadrats que tindran asfalt nou. Entre els carrers inclosos en el projecte s’hi inclouen vies com les avingudes de Tarragona, Barcelona i Montserrat, així com carrers com el del Pintor Fortuny, Roger de Flor, Zenòbia Camprubí i fins a una vintena de carrers en total.

La previsió és que, un cop s’hagin iniciat les obres a l’avinguda Montserrat, el projecte de reasfaltat continuï l’endemà dimarts als carrers Pintor Fortuny, Roger de Flor i Avinguda de Barcelona, i consecutivament amb la inclusió de les diverses vies cada dia fins el següent dissabte 16 de desembre, en la qual s’iniciarà el reasfaltat als carrers Arenys, Estany, Verneda i Santa Susanna.

La resta de carrers es començaran a asfaltar del 18 al 22 de desembre, moment en què està previst que s’acabi la totalitat de les obres de renovació dels paviment dels carrers.

Segons ha informat la regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Mireia Castellà, els carrers Escoles i Passada, inclosos a la campanya de reasfaltat, no seran pavimentats de nou fins el proper mes de gener, i es farà en cap de setmana per no entorpir el ritme de l’escola Mare de Déu de Montserrat. El mateix es farà amb la zona industrial de Can Patalina.

El cost total del projecte és de més de 290 Mil euros, i els treballs els durà a terme l’empresa AMSA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics