URGENT

La Creu Roja de Blanes posa en marxa una campanya de recollida de joguines

Compartiu aquesta història
Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l'Infant 2016 -(Ajuntament de Blanes)
Activitats de la Creu Roja Joventut de Blanes el Dia de l’Infant 2016 – (Ajuntament de Blanes)

Amb la campanya nadalenca del mes de desembre, les seccions de Blanes, Lloret i Tossa de Mar de la Creu Roja han organitzat aquests dies una campanya de recollida de joguines per tots aquells nens i nenes que no tenen les possibilitats d’altres per rebre els regals de Nadal.

Així, durant aquest pont, l’entitat ha preparat dues activitats a Blanes per tal de recollir tant joguines com diners per poder ajudar en aquesta recollida.

La primera de les activitats es va realitzar el passat dijous, amb la Nit de Monòlegs al Teatre de Blanes amb Dani Lagi, Sergio Valero, Rony i Sitofonk, i que va servir per recaptar diners a favor de la campanya.

L’altra de les activitats se celebra aquest dissabte, amb la Festa del Dia de l’Infant a la Plaça dels Dies Feiners de Blanes, on des de les 11 del matí i fins a les 8 del vespre es duran a terme activitats de tota mena per nens i nenes i les seves famílies

Com no pot ser d’una altra manera, durant la jornada també es recullen joguines per tots aquells infants, sumant-se a la campanya de Lloret i Blanes, i que preveu atendre en total a prop de 400 nens i nenes de totes les edats, especialment entre els 3 i 10 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics