URGENT

Malgrat tanca la seva Festa Major d’hivern amb bona participació

Compartiu aquesta història
Moment del correfoc de la Festa de Sant Nicolau - (Ajuntament de Malgrat de Mar)
Moment del correfoc de la Festa de Sant Nicolau –
(Ajuntament de Malgrat de Mar)

Diumenge es va tancar una nova edició de la Festa de Sant Nicolau de Malgrat de Mar, després de 10 dies plens d’activitats.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat, Paco Márquez, ha explicat a aquesta emissora que la valoració que es fa des del consistori és del tot positiva.

Segons el consistori unes 6000 persones han passat per les diverses activitats organitzades al municipi, sense comptabilitzar els participants al tradicional Mercat de Sant Nicolau, on es fa més difícil el recompte.

Segons ha explicat el regidor, la valoració positiva de la Festa no és només en termes de l’afluència de visitants, sinó també pel fet de tractar-se de dates complicades, tenint en compte que han estat molts dies festius, de pont per molta gent, i que també coincidien amb la manifestació de Brussel·les.

Tot i que el regidor ha explicat que els hagués agradat poder comptar amb més gent en determinades activitats, sí que ha volgut destacar el paper del teixit associatiu del municipi en l’organització de la Festa Major d’Hivern.

Márquez ha dit que, sens dubte, l’acte que centre més atenció de la Festa és el tradicional Mercat de Sant Nicolau, però ha fet referència també a d’altres activitats d’èxit aquests dies, com les Mini Barraquetes, els tallers de circ, el concert nocturn de Sound Nicolau, així com també el de Festa Major.

Una altre àmbit que s’ha valorat molt positivament des del consistori són les activitats de caire solidari com, per exemple, la representació de la coneguda sèrie Plats Bruts, organitzada per La Barretina, així com la Pedalada Popular Solidària, entre d’altres.

El regidor afirma està satisfet, també, per haver aconseguit que la Festa de Sant Nicolau ja no sigui una celebració de “segona categoria” respecte a la de St Roc, a l’agost, i que es poden equiparar les dues celebracions .

La Festa de Sant Nicolau va finalitzar ahir al vespre amb el Concert de Santa Llúcia, que va dur a terme la Cobla de Palafolls, en el que va ser el segon concert que oferia el conjunt palafollenc dins dels actes de la festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics