URGENT

El Tió arrenca les activitats nadalenques a PLF

Compartiu aquesta història

Demà dissabte torna al nostre municipi el Cagatió, que arrenca les activitats de les festes nadalenques a PLF.

Serà a les 6 de la tarda a la plaça del Teatre de Palafolls, des d’on els infants estan cridats a participar i gaudir d’aquesta ja tradicional activitat.

El Tió dels Geganters de Palafolls. Aj.Palafolls
El Tió dels Geganters de Palafolls. Aj.Palafolls

L’organització d’aquest acte va a càrrec de la Colla Gegantera i el consistori, amb l’objectiu de fer arribar la il·lusió del Tió als més petits de la casa.

Segons ha explicat a aquesta emissora Fernando Ramos, cap de la colla Gegantera de PLF, aquesta activitat té, a més de l’objectiu de fer feliços als més petits, un rerefons solidari, així com s’aprofitarà també per fer un taller de fanalets de cara a l’arribada dels Reis Mags.

Així, les famílies que participin al Cagatió no hauran de pagar cap preu, però sí que es demana que es portin aliments, de llarga caducitat, perquè puguin ser donats al Banc d’Aliments.

El cap de la colla Gegantera ha explicat també que el Cagatió és una activitat que té cada any molt bona rebuda, i de fet ha destacat que cada edició ha anat creixent en nombre de participants. De cara enguany, preveu que torni a ser un èxit.

Amb l’arribada del Cagatió, arrenquen d’una manera definitiva les festes nadalenques a PLF, coincidint també demà amb l’encesa de tots els llums de Nadal del municipi, que es preveu que ja estiguin tots a punt.

De cara a la setmana vinent, els alumnes de 6è i 1r d’ESO dels centres educatius de Palafolls tenen prevista la tradicional cantada de cançons nadalenques en anglès. Dimecres, la música continuarà amb la cercavila de Nadales a càrrec de la Banda de Palafolls, i més tard, entre el 27 i 30 de desembre i el 2 i 4 de gener, torna una nova edició del JugaJuga de Nadal, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics