URGENT

Concentració davant de l’Ajuntament de Blanes per donar suport als exconsellers i activistes empresonats

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre, diverses persones van congregar-se davant del consistori blanenc per donar suport a Oriol Junqueras i la resta d’empresonats, convocats per l’ANC i Òmnium i amb el suport del CDR del municipi.

La mobilització coincidia ahir amb la declaració que l’exvicepresident Junqueras va fer ahir davant del Tribunal Suprem, que finalment ha rebutjat la petició de llibertat que havia demanat.

A Blanes, els convocats es van sumar a una crida arreu del territori per donar suport a Junqueras i també a Joaquim Forn, exconseller de la Generalitat, empresonat des de fa també més de 2 mesos, i els presidents d’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Cuixart, que estan a la presó des de mitjans d’octubre.

Els concentrats lluïen peces de roba de color groc i també llaços d’aquest color, en suport a la llibertat dels presos. L’acte va comptar amb la lectura d’un manifest, llegit per diverses persones, i també amb la cantada de l’Estaca de Lluís Llach i de l’himne dels Segadors.

Dins dels actes de mobilització popular a favor de l’alliberament dels exconsellers i activistes empresonats, el CDR de Blanes ha impulsat una iniciativa per rebre avui els Reis Mags d’Orient amb fanalets de color groc, així com elements o símbols del mateix color, per recordar els presos.

 

(Foto: Ajuntament de Blanes)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics