El Club d’Escacs de Palafolls es retira de la competició per manca de jugadors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El club palafollenc no competirà enguany a la preferent gironina i, en conseqüència perdrà la plaça a la categoria.

Segons expliquen des del club, calen un mínim de 10 jugadors per participar a cada una de les jornades que es disputen del campionat de preferent.

Tot i que el nombre de jugadors locals és d’uns 14, no tots estan disponibles cada jornada i en ocasions els palafollencs han anat a jugar amb menys jugadors dels imprescidibles, perdent així punts a la competició.

Davant la impossibilitat de garantir un nombre mínim de 10 jugadors, l’equip palafollenc s’ha retirat de la competició. Ho fa dos anys després d’haver estat a punt de pujar de categoria a 2a Catalana.

Tot i aquesta retirada el club no es disolt i podrà reprendre la Lliga en futures temporades de les categories més baixes.

La retirada dels palafollencs de la categoria preferent gironina fa que la competició tingui una vacant. Tot i això  el darrer equip en competició descendrà un cop acabi la lliga.

El Club d’Escacs de Palafolls va celebrar l’any passat el seu 30è aniversari i, a falta d’un local on poder quedar per entrenar i fer les partides, els membres del club acostumen a quedar en un bar del municipi o al Punt d’Informació. A banda de practicar i jugar, també es fan classes als més petits per introduir-los a la pràctica dels escacs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics