URGENT

El Club d’Escacs de Palafolls es retira de la competició per manca de jugadors

Compartiu aquesta història

El club palafollenc no competirà enguany a la preferent gironina i, en conseqüència perdrà la plaça a la categoria.

Segons expliquen des del club, calen un mínim de 10 jugadors per participar a cada una de les jornades que es disputen del campionat de preferent.

Tot i que el nombre de jugadors locals és d’uns 14, no tots estan disponibles cada jornada i en ocasions els palafollencs han anat a jugar amb menys jugadors dels imprescidibles, perdent així punts a la competició.

Davant la impossibilitat de garantir un nombre mínim de 10 jugadors, l’equip palafollenc s’ha retirat de la competició. Ho fa dos anys després d’haver estat a punt de pujar de categoria a 2a Catalana.

Tot i aquesta retirada el club no es disolt i podrà reprendre la Lliga en futures temporades de les categories més baixes.

La retirada dels palafollencs de la categoria preferent gironina fa que la competició tingui una vacant. Tot i això  el darrer equip en competició descendrà un cop acabi la lliga.

El Club d’Escacs de Palafolls va celebrar l’any passat el seu 30è aniversari i, a falta d’un local on poder quedar per entrenar i fer les partides, els membres del club acostumen a quedar en un bar del municipi o al Punt d’Informació. A banda de practicar i jugar, també es fan classes als més petits per introduir-los a la pràctica dels escacs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics