URGENT

Represa amb derrotes pel C.D. Palafolls

Compartiu aquesta història

El retorn d’una part de l’activitat futbolística després de festes ha deixat mals resultats pels equips del C.D. Palafolls.

Ahir diumenge es disputaven els partits de l’Amateur A i B, i la jornada va acabar amb derrota pels dos equips del nostre municipi.

L’Amateur A va caure a casa contra l’Abadessenc, i suma la tercera derrota consecutiva, després d’encaixar un dolorós 0 a 3. Tot i que el partit va deixar una primera part sense gols, la segona meitat va servir als visitants per encarrilar la victòria sobre el Palafolls. Al minut 60, l’Abadessenc encetava el marcador, i no seria fins als darrers compassos de partit que arribarien els altres 2 gols.

El segon va ser de penal, al minut 86 i obra de David Gonzalez, i dos minuts més tard el mateix jugador aconseguia col·locar el 0 a 3 definitiu al marcador.

Amb aquesta nova derrota, els de Lluís López no aixequen cap a la lliga del grup 1 de Segona Catalana, on són cuers amb només 9 punts i una única victòria.

Per la seva banda, l’Amateur B també va perdre, però en el seu cas fora de casa i amb no tanta contundència. Va ser per la mínima i contra la Unió Esportiva Breda. Els locals van sumar un gol matiner, al minut 9, que va resultar ser l’únic en tot el partit. Durant l’enfrontament, l’Amateur B va veure 6 targetes grogues.

Amb aquesta derrota, la primera després d’unes quantes jornades de victòries i empats, fan perdre el segon lloc al club a la classificació del grup 28 de Quarta Catalana, on són ara tercers amb 33 punts, empatats precisament amb el seu rival al partit d’ahir, el Breda, que és quart, i el Blanes, cinquè. L’Amateur B se situa a només un punt del Tossa, segon classificat, i a 3 del Vilablareix, que és líder de la taula.

Els propers partits es disputaran aquest proper dissabte a la tarda, amb l’enfrontament de l’Amateur A contra l’Escola de Futbol Bosc de Tosca, i el partit que disputarà a casa l’Amateur B contra el Riells i Viabrea Athletic Club. Serà també aquest proper cap de setmana quan es reprendrà també la competició a les altres categories, també en el cas del futbol sala.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics