URGENT

L’Ajuntament demana subvencions per obres al Castell, al teatre i la Llar d’Infants

Compartiu aquesta història

El consistori ha presentat diferents projectes d’actuació en equipaments públics del nostre municipi al Programa Complementari de Reforma i Millora d’Equipaments Locals que ha engegat la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una línia de subvencions que vol contribuir al sosteniment de les despeses derivades de les obres i/o actuacions de reforma, millora i manteniment d’equipaments locals en els àmbits de la seguretat, l’accessibilitat i l’eficiència energètica.

En aquesta convocatòria l’Ajuntament de Palafolls ha presentat 6 projectes diferents. El consistori ha demanat ajudes econòmiques per acabar de reformar el Castell de Palafolls, juntament amb els diners donats per Acesa.

També n’ha demanat per la sonorització i il·luminació de l’escenari del teatre, per la instal·lació de plaques solars al camp de futbol, per tenir aigua calenta a les dutxes o per la reforma del pati de nadons de la Llar d’Infants.

Completen el llistat de demandes la millora de la climatització de la Biblioteca i la rehabilitació integral de la piscina municipal.

Totes les actuacions es preveuen dur a terme aquest 2018, exceptuant l’actuació a la piscina, on s’espera poder actuar un cop acabi la propera temporada, al mes de setembre, per finalitzar els treballs ja de cara al 2019.

La Diputació preveu invertir 30 milions en el Programa Complementari de Reforma i Millora d’Equipaments Locals, i ara està estudiant i avaluant tots els projectes presentats en aquesta convocatòria, on Palafolls ha participat amb 6 projectes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics