L’arribada dels Reis Mags va tancar divendres els actes de Nadal a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La cavalcada dels Reis Mags d'enguany - (Ajuntament de PLF)
La cavalcada dels Reis Mags d’enguany – (Ajuntament de PLF)

Com és habitual la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient ha significat el final del període nadalenc al nostre municipi. Des de mitjans de desembre i fins ara el nostre municipi ha desplegat tot un seguit d’activitats, la majoria tradicionals i relacionades amb aquestes festes , moltes d’elles encarades a infants i joves.

Moltes d’aquestes activitats han estat impulsades per l’Ajuntament de Palafolls i per algunes entitats locals.

Així al nostre poble ha viscut en les últimes setmanes el gran Tió dels Geganters, la Quina de la Puput, cantada de Nadales de la Coral i de la Banda de Palafolls, els actes relacionats amb la Marató de TV3 o el concert de St. Esteve. La regidora de cultura de Palafolls, Montserrat Rovira, destaca la bona assistència de públic a les activitats organitzades per Nadal a Palafolls.

Una altra de les activitats destacades d’aquestes festes des de fa anys és el Juga Juga, que enguany s’ha fet durant 7 dies a Mas Prats i al Palauet. Rovira en destaca la bona acceptació d’aquesta ludoteca nadalenca i explica que sempre hi ha coses a millorar a l’oferta cultural de Nadal, tot i que la considera adequada.

També el dia 26 es va presentar el nou llibre regal de l’Ajuntament de Palafolls per Nadal. Es tracta del llibre Els sons del silenci, de Laia Soler  que es pot recollir gratuïtament a les oficines de l’Ajuntament i que és una adaptació de l’últim premi dels treballs de recerca que organitza l’Ajuntament amb estudiants locals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics