URGENT

Rialles obre la temporada teatral a Blanes amb 4 espectacles infantils i familiars

Compartiu aquesta història

El Teatre de Blanes enceta aquest gener la programació d’espectacles pel primer trimestre del 2018, que comptarà amb 4 espectacles encarats al públic infantil i familiar.

La primera actuació de Rialles tindrà lloc el proper 21 de gener, i serà l’espectacle de clown “Tut-Tururut la princesa”, a càrrec de la Companyia La Bleda. Després d’aquesta primera actuació, la programació seguirà el mes de febrer amb un espectacle de màgia del Mag Stigman, el dia 4, i dues setmanes més tard la companyia Dreams Teatre oferirà l’obra de La Ventafocs, en un format de musical i amb cançons originals del compositor català Manu Guix.

L’última de les propostes del primer trimestre al Teatre de Blanes anirà a càrrec d’una entitat del municipi. Concretament, l’Esbart Joaquim Ruyra, que tancarà l’oferta infantil i familiar del teatre amb l’espectacle “Volem peus!”, protagonitzat pels membres més joves de l’esbart, i que combina dansa i titelles.

De cara a aquesta nova temporada 2018, els espectacles de Rialles Blanes tenen un cost de 6 euros cadascun, però es pot adquirir un abonament que redueix el preu en cas que es vulgui assistir a més d’una actuació.

Aquest passat 2017, els espectacles de caràcter familiar, entre els quals els organitzats per l’Associació Rialles de Blanes, han acollit un total de 2.373 espectadors, repartits en 11 actuacions i amb un índex d’ocupació del 52%. De fet, al llarg d’aquest últim any, el Teatre de Blanes ha registrat una millora del 22% respecte a la que va registrar-se ara fa dos anys, el 2015. Traduït en xifres, el darrer any han passat pel Teatre blanenc un total de 21.500 espectadors.

 

Foto: Ajuntament de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics