URGENT

Tornen a sortir a licitació les últimes obres del teatre municipal

Compartiu aquesta història

Fins el proper dia 18 de gener les empreses interessades en fer els últims treballs de rehabilitació del teatre municipal poden presentar la seva proposta. El consistori ha obert la licitació per trobar l’empresa que acabarà aquests treballs. Ho fa en caràcter d’urgència després que hagi hagut de rescindir el contracte amb l’empresa que ja va guanyar el concurs abans de l’estiu passat, però que a l’hora de fer les obres no ha fet front als treballs.

Això ha obligat al consistori a tornar a fer el concurs, però amb els terminis més curts, per tal de no endarrerir més aquests treballs.

Uns treballs que tenen un pressupost de licitació de 145.000 euros. Tot i que s’espera que les empreses facin millores i baixades de preu respecte al pressupost previst per aquests últims treballs. De fet l’última empresa va guanyar el concurs amb una rebaixa de prop de 30.000 euros.

Un cop escollida l’empresa i signat el contracte, les obres del teatre tindran un termini d’execució de 3 mesos, pel que s’espera que pugui estar enllestit cap al mes d’abril o maig.

Segons les clàusules de la licitació, encara falten fer les tasques de rehabilitació del forjat i la pinta de l’escenari, arrebossat de la façana, la restauració de les diferents portes, reparació d’humitats per capil·laritat, reparacions de guix, restauració paviments interiors, la millora de l’accessibilitat exterior així com la pintura i envernissat dels diferents espais.

El teatre porta molts anys tancat per tal de fer-hi diferents actuacions. En un primer moment només es volia millorar la climatització, però finalment s’ha fet una remodelació integral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics