URGENT

Detingut un blanenc per 3 robatoris en restaurants de l’Alt Empordà

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de les comissaries de Roses i Figueres han arrestat tres persones, una d’elles veïna de Blanes, com a presumptes autores de tres robatoris amb força en establiments de restauració de l’Alt Empordà. Es dona el cas que els lladres van fugir en un vehicle que duia unes plaques de matrícula robades el mateix dia a Llagostera. Els arrestats són tres homes d’entre 18 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Prat del Llobregat, Blanes i Barcelona, i estan acusats de tres robatoris amb força, furt i falsificació de document públic.

Tot es remunta al dia de Reis, al voltant de les tres de la matinada, quan els Mossos van saber que s’havien produït tres robatoris amb força, amb pocs minuts de diferència, en diferents establiments de restauració de l’Armentera, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries. Els agents van iniciar la recerca d’un vehicle que havien vist per la zona i que coincidia amb el dels autors dels robatoris. El turisme, ocupat per quatre persones, va fugir a gran i realitzant maniobres irregulars tot posant en perill als altres conductors. Finalment, el vehicle va ser aturat per una patrulla policial a Vila-sacra, però els 4 ocupants van intentar fugir a peu, però la policia va poder detenir-ne 3. Els agents van comprovar que duien una motxilla amb brides, capses de plàstic, llevataps, licors i monedes, entre altres objectes, que acabaven de sostreure de l’interior dels tres establiments.

A més, el vehicle, propietat d’un dels detinguts, duia unes plaques de matrícula sostretes el mateix 6 de gener a Llagostera.

Tots 3 han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

 

Diari Girona

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics