URGENT

El canvi de d’horari fa créixer l’interès per la Rua de Carnaval  de Palafolls

Compartiu aquesta història

A falta d’una setmana per tancar les inscripcions ja hi ha una 12a  de carrosses i comparses apuntades per participar a la rua palafollenca.

Tot i que en un primer moment el canvi va rebre crítiques per sobtat i improvisat, la realitat és que el fet de no coincidir amb altres rues de poblacions properes ha fet créixer l’interès de colles.

En només 3 dies ja s’hi van inscriure una 10a de carrosses i comparses i en els últims dies s’han anat inscrivint algunes més.

Tot i que el nombre de carrosses i comparses apuntades de moment és similar al d’altres anys, el consistori destaca el fet que enguany hi ha moltes colles noves que mai abans s’havien apuntat a la rua palafollenca, així com d’altres de recuperades, que han tornat a participar-hi després d’anys d’absència. Així, hi ha colles de Calella, Malgrat o St. Cebrià de Vallalta.

Aquest augment de colles noves, però, no significa la pèrdua de carrosses de sempre, ja que el mateix Ajuntament explica que algunes de les colles que tradicionalment han participat a la rua del nostre poble s’han ajuntat per aprofitar esforços i enguany sortiran conjuntament.

D’aquesta 12a de carrosses apuntades a hores d’ara, només 10 tindran gratificació econòmica per assistir a l’activitat. Les bases del certamen expliquen que, seguint uns criteris, el consistori donarà 150€ a un total de 10 carrosses.

La Rua de Palafolls es farà enguany el diumenge dia 18 a les 12 del migdia seguint el traçat habitual pel centre del municipi i acabant entre les dues escoles, on es farà una festa final i lliurament d’obsequis a les colles participants.

Les colles que vulguin participar poden  inscriure’s a través del formulari que trobareu a la plana web de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics