URGENT

Es redueixen un 11% els delictes a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

El nombre d’actes delictius al municipi veí de Santa Susanna ha baixat al llarg del passat 2017.

Aquesta és la conclusió que es va extreure de la reunió de la Junta Local de Seguretat que va celebrar-se al municipi, amb la presència d’autoritats municipals, representants de la Generalitat i membres del cos de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil.

Segons van exposar els cossos policials, el nombre de delictes a Santa Susanna va caure el 2017 en un 11% respecte l’any anterior.

A la reunió també van estudiar-se projectes de col·laboració entre els diferents cossos de la seguretat pública, així com van també es van posar diverses estratègies damunt la taula per poder millorar en matèria de prevenció dels delictes. La valoració de la junta dels resultats obtinguts va ser positiva.

Aquestes Juntes Locals de Seguretat són unes comissions que serveixen per analitzar i valorar en quina situació es troba la seguretat pública d’un municipi, i també serveixen per concretar les polítiques en aquest àmbit.

Dins d’aquestes reunions també es duu a terme i s’aprova el Pla de Seguretat Local, es treballen els plans d’actuació específics i també es consensuen els plans d’emergències o les mesures de seguretat viària.

 

Foto: Ajuntament de Santa Susanna

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics