URGENT

L’Ajuntament de Malgrat inicia les obres per fer una nova Oficina d’Atenció al Ciutadà

Compartiu aquesta història
Les obres de la nova OAC. RP
Les obres de la nova OAC. RP

Ja fa uns dies que s’han començat els treballs per reformar la planta baixa de l’Ajuntament de Malgrat de mar  per tal d’encabir-hi el que serà la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Aquesta remodelació, que té una durada prevista de 3 mesos, ha obligat a traslladar els serveis econòmics i de padró a un local just davant del consistori.

Les obres refaran l’actual planta baixa de l’Ajuntament incorporant a partir d’ara d’una nova zona d’atenció ciutadana tot just entrar a l’edifici consistorial.

L’oficina d’atenció al ciutadà té un cost de 50.000 euros. La major part d’aquests diners per la reforma de l’espai, 14.000 euros es destinaran a equipament informàtic i 8.000 per al mobiliari i material d’oficina.

Un cop en funcionament des d’aquesta nova Oficina d’Atenció al Ciutadà els malgrtatencs podran fer la gran majoria de tràmits i gestions amb el consistori, sense necessitat d’anar canviant d’edifici o pujar a d’altres plantes. Des d’aquesta oficina, doncs, es centralitzarà tota la informació i gestions que ofereix l’Ajuntament de Malgrat, cosa que agilitzarà i estalviarà temps als ciutadans a l’hora de relacionar-se amb el consistori.

Palafolls també va anunciar la seva intenció de obrir una nova Oficina d’Atenció Ciutadana. En el cas palafollenc és un projecte encara sense data definitiva d’inici, però el pressupost d’aquest any preveu una primera inversió de 20 mil€ per a la creació de l’espai de la futura oficina ciutadana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics