URGENT

Arrenca la 19a edició del Cafè Jazz de Calella

Compartiu aquesta història

El jazz torna a convertir-se en protagonista dels divendres de febrer i març a Calella. Aquest passat divendres va arrencar una nova edició del cicle Cafè Jazz del municipi, que arriba enguany a la seva 19a edició.

Fa dos dies, l’encarregat de donar so al primer dels concerts va ser el trio format pel guitarrista Dani Pérez, el contrabaix de David Mengual i la bateria de David Xirgu, que van encetar el cicle a la Sala Mozart sota la direcció de Juan Carlos Narzekian, encarregat també de la resta de propostes musicals del Cafè Jazz.

De cara a la setmana vinent, el proper divendres dia 9, actuarà un altra trio, en aquest cas el format per Gabriel Amargant, Manel Fortià i Joan Vidal, que actuaran al bar Sublim. Els següents dos divendres, el 16 i el 23 de febrer, comptaran amb més música, tant a la Sala Mozart, on s’ha encetat el cicle, i també al restaurant la Gàbia.

Totes les actuacions, que s’allargaran fins a finals del mes de març tenen l’entrada gratuïta. El Cafè Jazz de Calella és una proposta que amb els anys s’ha anat consolidant com un dels esdeveniments musicals amb més bona acollida del municip, ocupant espais com el bar de la sala Mozart, el Sublim, el Bahari Club, el Nui Beach o el bar La Gàbia del Passeig de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics