Cap de setmana de derrotes pels amateurs A i B del CD Palafolls

La jornada d’aquest cap de setmana no va deixar bona resultats pels dos principals equips del Palafolls, que van caure en els seus respectius enfrontaments.

L’amateur A va sumar una nova derrota, en aquest cas per un contundent 4 a 0 i casa del Porqueres, en un partit que els locals van dominar des del primer moment. Ja al minut 6 encetaven el marcador i el 13 el marcador era de 2 a 0, un resultat que no es mouria fins un quart d’hora abans d’acabar el partit, quan el Porqueres ampliava la diferencia amb el 3 a 0 i, finalment, al minut 90, sentenciaven el matx amb el 4 a 0 definitiu.

Així, l’amateur A continua enfonsat a la classificació del grup 1 de segona catalana, amb 9 punts, una xifra que es manté invariable des de fa ja moltes jornades.

L’amateur B, per la seva banda, també va perdre, però en el seu cas per la mínima i al Palastàdium Lluís Moner contra el líder de la lliga, el Vilablareix.

El partit es va mantenir sense gols fins dos minuts abans del descans, quan els visitants aconseguien marcar el que seria l’únic gol del partit.

La derrota de dissabte perjudica a la classificació de l’amateur B a la lliga de Quarta Catalana, on ara perden una posició i es col·loquen cinquens amb 39 punts, a un sol punt del Breda, que ara és quart.

Qui si que va guanyar va ser el Juvenil, que va imposar-se a casa contra el Ca l’Aguidó per 3 gols a 2, una victòria –la tercera consecutiva- que els permet mantenir-se en 8ª posició amb 17 punts.

En la pàgina del futbol sala, l’equip de la tercera divisió Juvenil del San Luis van guanyar a casa contra el Vidreres per 5 a 3, en un partit en què van ser superiors en tot moment, arribant a guanyar per 4 a 0 al minut 31. Un resultat que els manté 4ts en la classificació.

L’infantil de Primera Divisió, per la seva banda, va perdre contra el Manent Santa Coloma per 0 a 1, mentre que els infantils de tercera van imposar-se fora de casa contra el Vall-Llobrega per 3 a 6.