URGENT

Detenen a quatre persones per cultiu de cànnabis a Lloret

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra de Blanes van detenir el passat 30 de gener a Lloret quatre homes veïns de Vidreres, Sevilla i Barcelona, acusats de cultivar més de 1.200 plantes de marihuana en dos domicilis del municipi.

Segons informa el Diari de Girona, aquell mateix dia diverses patrulles de la comissaria de Blanes van tneir coneixement que en una casa del carrer Saturn de Lloret hi podria haver una plantació, i que al mateix immoble hi hauria un comptador de la llum punxat.

Després de saber-ho, diversos agents del cos van desplaçar-s’hi i van poder veure quatre individus que s’enduien diverses planten de marihuana, ja tallades, i diversos estris per al cultiu.

Els agents van poder detenir-ne a 3, mentre que el quart va aconseguir fugir i no va ser detingut fins una estona més tard, quan sortia del jardí d’una finca.

Un cop fetes diverses comprovacions, es va observar com un altre dels immobles del carrer tenia totes les portes i finestres tancades, i un dels balcons tenia roba a terra per eviatar la sortida d’olors.

Va ser l’endemà quan, amb una ordre judicial, la unitat d’investigació de la comissaria de Blanes va fer entrades als dos domicilis, on es van localitzar més de 1.200 plantes de marihauana, diversos cabdells i diversos aparells pel cultiu de la droga, com ventiladors, bombetes amb transformadors, aparells d’aire condicionat, entre d’altres.

La majoria dels detinguts, d’entre 23 i 44 anys, tenien antecedents, i van ser posats a disposició judicial. Posteriorment, se’n va decretar la llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics