URGENT

Masterclass oberta de Zumba aquest diumenge

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, l’activitat física serà protagonista al nostre municipi. El Casal de la Dona ha organitzat, a la plaça de Poppi, la primera zumba party que se celebra al municipi.

Es tracta d’una classe oberta a tot el poble de zumba, una modalitat d’aeròbic que combinats els ritmes de la música llatina i l’exercici físic, s’ha convertit en una activitats molt popular.

Cristina Brocal, que és instructora de zumba i organitzadora de l’activitat d’aquest diumenge, explica que les sessions d’aquesta modalitat solen començar amb un escalfament, per passar després al ball de diferents ritmes, com el merengue, la salsa, la cúmbia o la bachata.

 

 

La sessió oberta de diumenge a Palafolls comptarà amb la presència de 3 instructors de zumba, i tindrà una durada d’una hora i mitja en total.

Brocal explica que la sessió vol servir per donar a conèixer les classes que es duen a terme al Casal de la Dona. En aquest sentit, la instructora destaca que, tot i que té molt bona acceptació, molts palafollencs no saben que es fan classes al mateix Casal.

La zumba party acabarà amb un sorteig de diversos obsequis dels comerciants de Palafolls. En aquest sentit, Brocal explica que la intenció és poder recaptar fons a través d’aquest sorteig i poder ajudar en les despeses del Casal per les activitats que organitza.

Els interessats a participar en aquest sorteig poden comprar els tiquets a un preu de 3 euros el mateix diumenge al lloc de l’activitat, la plaça de Poppi, o bé també prèviament al Casal de la Dona de Palafolls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics