URGENT

Les JERC organitzen una exposició al carrer sobre desigualtats laborals

Compartiu aquesta història

Demà dissabte les Joventuts d’ERC inauguraran una exposició oberta  a la Plaça del Fòrum Palatiolo amb la que volen evidenciar i denunciar les desigualtats laborals entre els homes i les dones. L’exposició, que estarà muntada durant tota la setmana, vol incidir en diferents aspectes en els que encara hi ha una clara diferenciació entre els homes i les dones.

Es farà referència a les diferencies salarials, però també a la bretxa d’ocupació, el sostre de vidre o la doble ocupació de les dones. Ho explica la Mar Vilar, que és membre de les JERC.

Aquesta exposició es presentarà demà a quarts de 12 al Fòrum Palatiolo, amb la vista posada al proper dia 8 de març, dia de la dona treballadora i en la que hi ha convocada una vaga feminista. En aquest sentit l’objectiu de l’exposició és, també, convocar i donar suport a aquesta vaga, en la que es demana a les dones que deixin de treballar, estudiar i fer les tasques domèstiques per posar de manifest el pes específic i poc reconegut de les dones en l’àmbit laboral.

Paral·lelament, també s’ha posat en marxa una altra exposició al MiD entorn al dia de la Dona Treballadora. Es tracta d’una exposició sobre l’obra de 10 dones que van usar el dadaisme com a forma d’expressió artística. Aquesta exposició es pot visitar gratuïtament al MiD.

 

Imatge: Twitter JERC Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics