URGENT

Mas Prats ja té en marxa el Projecte Pati

Compartiu aquesta història

L’escola Mas Prats ha posat en marxa des d’aquesta setmana un projecte que posa l’atenció en els jocs del pati del centre.

Es tracta d’una incitiava que sorgeix de les necessitats exposades pels alumnes de l’escola pel que fa al tipus de jocs de què disposen al pati.

Davant d’aquestes necessitats ludicoeducatives i demandes dels alumnes, algunes més viables que d’altres, l’escola va decidir engegar aquest projecte, amb la voluntat de crear tots aquells jocs que els infants de l’escola poden utilitzar i gaudir al pati.

Ho explica Rebeca Gómez, directora de l’Escola Mas Prats.

Des d’aquest passat dimarts, Mas Prats ha engegat el projecte, i la comissió encarregada del Projecte Pati ja ha fet una crida a les famílies dels alumnes per tal que aportin idees i també mà d’obra per poder fer realitat els jocs dels més petits.

Gómez destaca que en un projecte com aquest, la imaginació dels més petits queda ben palesa en les seves demandes. Per exemple, han demanat des de tenir una sorrera més gran per jugar o una cuineta fins a demandes més complicades de fer realitat, com per exemple seria la construcció d’una piscina.

En aquest sentit, doncs, la directora del centre ha destacat la necessitat de fer un treball previ amb els alumnes per tal d’explicar quines són les demandes més viable i quines no tant.

Gómez destaca també la implicació dels pares i mares en aquest projecte, que es reuniran cada dimarts a un quart de 10 del matí al pati de l’escola per poder posar-se mans a l’obra amb totes les tasques.

Segons ha explicat la directora, les mateixes famílies ja s’han organitzat entre elles, per poder distribuir-se les feines, sigui a nivell logístic o de disponibilitat.

El Projecte Pati és una iniciativa engegada aquest passat dimarts, i està previst que s’allargui fins aquest proper tercer trimestre, quan es podrà ja veure el resultat de la feina feta entre els pares i mares i l’escola Mas Prats.

 

Foto: Escola Mas Prats

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics