URGENT

L’Amateur A surt de l’última posició amb la segona victòria consecutiva

Compartiu aquesta història

Els resultats esportius de l’equip de l’amateur A del CD Palafolls han fet un gir de 360 graus en tant sols dues jornades. L’equip va tornar a guanyar aquest passat dissabte, després que ja s’endugués la victòria ara fa una setmana, en la que va ser el primer resultat positiu després de moltes jornades.

Ara, l’amateur A ha tornat a guanyar. Va ser aquest dissabte al Palastàdium Lluís Moner per 2 a 1 contra el club esportiu Aro, i després d’una remuntada els últims 10 minuts de partit. De fet, els visitants van ser els que van encetar el marcador a la mitja hora de partit, col·locant un 0 a 1 al marcador que feia inquietar el Palafolls, ja que aquest resultat es mantindria fins ben bé 10 minuts abans d’acabar el partit.

Va ser llavors quan, al minut 82, Carrasco aconseguia perforar la porteria contrària, amb el gol que significava l’empat. Pocs minuts després, al 88, Lorenzo Hernández portava l’alegria al club amb el gol que establia el 2 a 1 definitiu i els 3 punts que tornaven a sumar de manera consecutiva en dues jornades.

Un resultat que, per primera vegada en moltes jornades, permet a l’amateur A escalar una posició, ara amb 15 punts, i abandonar l’última plaça que havien ocupat fins aquest cap de setmana.

Per la seva banda, l’amateur B també va sortir victoriós del seu partit d’ahir diumenge, on van imposar-se per un contundent 2 a 5 contra el Futbol Club Lloretenc a domicili.

El partit va tenir durant la primera meitat un clar domini palafollenc, arribant al descans amb un 0 a 3 al marcador. A la represa, el Lloretenc va donar signes de no voler rendir-se i va aconseguir marcar el primer gol, just dos minuts després de començar el segon temps. Al minut 64, però, l’amateur B del Palafolls tornava a marcar, amb el que era el gol del hat-trick  de Joan Ricard Coronado.

Ja a la recta final, el Lloretenc va tornar a marcar. Va ser al minut 83, però només quatre minuts més tard, el palafolls sentenciava el partit amb el 2 a 5 defintiu.

Una victòria que en el cas de l’amateur B arriba després de 3 jornades amb dos empats i una derrota, i que els situa ara 6ns amb 44 punts.

En la pàgina del futbol sala, els principals equips del San Luis van treure empats dels seus respectius partits. L’equip de la tercera divisió va empatar aquest dissabte fora de casa contra el Blanesport 83, amb un resultat de 5 a 5. L’equip continua 8è de la classificació, ara amb 27 punts.

Per la seva banda, el juvenil de 3a divisió també va empatar, en aquest amb un resultat de 3 a 3 contra el Vilafant, també fora de casa, un resultat que els manté 5ns, empatats a 24 punts amb el Pineda, el quart classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics