URGENT

La Volta a Catalunya passarà per la Figuerassa

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns comença una nova edició d’aquesta prova ciclista. Un any més l’Alt Maresme serà el punt de partida de la prova.  La primera etapa, que serà circular, sortirà de la N-II al seu pas per Sta Susanna. Els primers metres seran per aquesta via, i un cop arribin a Malgrat de mar, deixaran la nacional per recorre la llarga Avd Costa Brava fins arriba al terme municipal de Palafolls.

Per Palafolls la prova només passarà uns metres, just a tocar de la zona de la Figuerassa, ja que els ciclistes continuaran cap a Blanes per la carretera del Pixota.

Un deixin el Maresme, els participants continuaran cap a Lloret, Tossa, St Feliu i Platja d’Aro quan tornaran a baixar de nou per buscar la meta a Calella. De tornada passaran per Llagostera, Cassà, Hostalric, St Celoni, St Cebrià, St Pol i Calella, on finalitzarà la primera etapa després de 152 km.

El pas de la prova ciclista obligarà a fer restriccions de trànsit en carreteres principals per al mobilitat a la zona, com és el cas de la Nacional, la carretera antiga de Malgrat a Blanes, o la carretera d’accés a la Costa Brava entre Blanes i Tossa.

Es recomana als conductors anar amb temps i fer cas a la senyalització extraordinària que s’habilitarà excepcionalment pel pas de la prova per Palafolls.

El tret de sortida es donarà a quarts de 2 del migdia i s’espera que els corredors passin per Palafolls a dos quarts i mig de dues del Migdia. Un cop passi la prova s’anirà reobrint el trànsit de les carreteres afectades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics